lauantai 14. syyskuuta 2013

Mangoraja


Olen aivan ihastunut mangoraja -kastikkeeseen, jota oli töissä viime viikolla ensimmäistä kertaa. Samaa kastiketta olen myös maistellut Cafe Wikholmin salaattiannoksessa. Todella hyvää. Jostain voi saada valmiinakin, mutta yritin sitten tehdä itse, kun en mistään löytänyt valmista. Tuli hyvää, vaikkei tämä ihan samanlaiselta maistukaan kuin se tehdasvalmisteinen. Kiva lisä salaatteihin. Niin ja tätä on kokeiltu yhteen jos toiseen ruokaan, joista lisää jatkossa. Mangorajassa haudutettu kana on esimerkiksi todella herkullista. Kastikkeen ainekset sekoitellaan keskenään, annetaan kylmetä jääkaapissa ja nautiskellaan hyvä ruuan kera.
  • 1 dl majoneesia
  • 3 rkl ranskankermaa
  • 2 rkl mango chutneytä
  • 1 tl currya
  • 2 rkl appelsiinimehua
  • 1 rkl hunajaa

7 kommenttia :

  1. Minä niin tykkään siitä Wikholmin mangoraja kastikkeesta!! Sitä sai muistaakseni ostaakin sieltä :)

    VastaaPoista
  2. Ok, pitääpäs kysäistä. Tuota kastiketta on ainakin sellaisissa isoissa satseissa, joita nuo suurtaloudet ja koulut käyttää, mutta sitä ei taida tavikset saada ostaa mistään, taitaa olla tuolla Wikholmilainenkin juuri sitä ja se mikä meillä töissä on :)

    VastaaPoista
  3. Tätäkin on pakko kokeilla, sillä kuulostaa tosi hyvältä, sillä olen mango chutney fani. Kiitos ohjeesta Sarppu <3

    VastaaPoista
  4. Millaista mango chutneyta käytit, miedompaa vai tulisempaa? En ole koskaan tuollaista kastiketta maistanut.

    VastaaPoista
  5. Tää vaikuttaa kivalta, en ole myöskään koskaan ennen moista syönyt mutta pitääpä kokeilla.

    VastaaPoista
  6. En ole oikein koskaan tykännyt lämpimistä "lisäke"kastikkeista. Kylmät sitävastoin uppoaa täysillä. Tämä menee kokeiluun, ihan varmasti :)

    VastaaPoista
  7. Tää on toosi hyvää! Tein turkkilaiseen jogurttiin ja hyvää tuli niinkin. Kiitos tästäkin :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...