lauantai 7. syyskuuta 2013

Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella?


Tämä kakku on tässä ihan siitä syystä, että täytteet menivät tällä kertaa mielestäni aivan nappiin. Pari tänä syksynä työpaikkaa vaihtanutta työkaveriani tilasivat kakun meille entisille työkavereille. Teema oli vapaa ja pakkohan sitä oli sitten hiukan päästä sanomaan, joten kakku tehtiin ajatuksella, että joidenkin mielestä ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella. 12 munan kakku on tehty kääretorttulevyistä, sillä kärsivällisyyteni ei kestä paistella kakkupohjia uunissa ja kääretorttupohjat ovat mielestäni mehevämpiä. Täytteenä oli kahta eri kerma-mascarponeseosta. Seoksessa on aina purkki vatkattua vispikermaa ja purkki mascarponea. Näin isossa kakussa molempia 4 purkkia. Toinen täyte oli maustettu lemon curd -tahnalla ja toisessa oli 2/3 mustikkahilloa ja 1/3 mangohilloa.


6 kommenttia :

 1. Kaunis ja varmasti myös herkullinen kakku. Muutenkin täällä on valtavasti ruokareseptejä, joista voi sanoa: "Kaunis ja varmasti myös herkullinen!"

  VastaaPoista
 2. Nam! Ja ihana suruvaippakuva:)

  VastaaPoista
 3. Näyttää kyllä hyvältä tuo kakku ja täytteet kuulostavat oikein maukkailta :)

  VastaaPoista
 4. Onpas se ihanan vihreä. Kakkusi ovat yksilöllisiä ja kauniita!

  VastaaPoista
 5. Oi että tykkään tästä vihreästä kakusta. Se on upean näköinen ja samalla herkullisen näköinen - nämä kaksi asiaa eivät mielestäni aina kaikissa kakuissa (enkä nyt puhu sinun kakuistasi) kohtaa. Lisäksi tykkään blogistasi oikein paljon siksikin, että jaksat päivittää sitä nin tiuhaan. Jatka samaan malliin! <3

  VastaaPoista
 6. Ihana kakku. Minä vain en saa aikaiseksi yhtäkään.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...