keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Nopeat sinappiset kanafileet


Arkisia nopeita ruokaohjeita ei ole koskaan liikaa ja tässä yksi sellainen. Tämä on hyvä kahden hengen annos, joka on helppo tuplata isommallekin sakille. Ruskistetaan kanafileet nopeasti molemmin puolin ja jätetään odottamaan. Itse teen kanaliemen erikseen pikkukattilassa samaan aikaan. Kanaliemi saa olla vahvaa. Sekoitetaan pannulla kanaliemi, smetana ja mausteet. Lisätään joukkoon ruskistetut kanafileet. Annetaan kiehua pienellä lämmöllä tovi ja valmista on. 
  • 4-5 ohutta maustamatonta kanafilettä
  • 1 dl vahvaa kanalientä
  • 1 prk smetanaa
  • 2 reilua tl Dijon sinappia
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • mustaa pippuria


9 kommenttia :

  1. Juuri kirjoitin isännän kauppalistaan, broilerinfileitä. Tätähän sitte meillä tänään syödään!
    Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Resepti on otettu talteen, kiitos Sarppu!

    VastaaPoista
  3. Kiitos reseptistä - kokeiluun lähtee; minä valmistan kanaa aina samoilla tavoin ja perhe alkaa kyllästyä;)

    VastaaPoista
  4. Ihanan helppo ohje. Ja Dijon sinappi kerman (tai smetanan) kanssa on aina yhtä herkkua !

    VastaaPoista
  5. Kiitos, ompas helppo ohje ja sattuu dijoniakin kaapista löytymään :)

    VastaaPoista
  6. Näyttää herkulliselta! Täytyy kokeilla itekki :) Ihan totta, että helppoja ja nopeita reseptejä ei oo koskaan liikaa!

    VastaaPoista
  7. Mahtavaa arkiruokaa!

    VastaaPoista
  8. Hyvät arkireseptit on aina tarpeen.:) Sinulla on muuten tosi ihania sinivalkoisia astioita.:)

    VastaaPoista
  9. Oih.. koska syön lihoista oikeastaan vaan kanaa (+ kalaa), niin tämähän menee heti kokeiluun... Kiitos! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...