perjantai 25. lokakuuta 2013

Ruusun Terälehtihillo


Sain ihanalta nuorelta naiselta maisteltavaksi Finnish plant Ruusun Terälehtihilloa. Hillohulluuteni on siis kiirinyt jo sangen laajalle. Kaikkia ennen maistamattomia uutuuksia pitää ehdottomasti kokeilla, sillä tässä suhteessa uteliaisuuteni on rajaton. Hillo valmistetaan Rosa Rugosan kukista, joille Suomen pohjoinen ilmasto ja pitkät kesäyöt antavat omaleimaisen aromin. Avoimesta sangen kauniista hillopurkista leijailee hento ruusun aromi. Maku on erittäin ruusuinen sekä raikas, ajattelisin sen yhdistyvän hienosti hyvin erilasiin makuihin. Tämä varsin luomuinen hillo valmistetaan ilman keinotekoisia lannoitteita ja torjunta-aineita kasvatetuista ruusun terälehdistä ja siihen on lisätty 25% luomusokeria. Mausteena on hiukan herukkaa ja sitruunaa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ja persoonallinen hillo. Ruusun Terälehtihilloa tuottaa Huittisissa FP-Kotaja Oy ja se on tuotu markkinoille 2012. Tarkemmin tuotteeseen pääset tutustumaan tästä.
Pojun kanssa sekoitettiin vajaa puoli purkillista Ruusun Terälehtihilloa purkilliseen mascarponea. Laitettiin joukkoon hiukan sitruunanmehua sekä vaniljasokeria ja nautiskelimme ihan kahteen pekkaan koko satsin. Aika ruusuiset oli tunnelmat. Pojun mielestä oli sangen hassua, että maistuu ihan samalta kuin tuoksuu. Jos haluat muutaman purkin omaksesi, voit ostaa hilloa Maatilapuoti Wanhasta Porista tai käydä tutustumassa aiheeseen Satakunnan messuilla, katso tarkemmin tästä.


7 kommenttia :

 1. Aivan ihanat kuvat ja mikä herkku, nam :)

  VastaaPoista
 2. Nimetön25/10/13

  Jahas, en ole tuotakaan herkkua koskaan päässyt maistamaan. Turkkilaisia ruusumarmeladeja kyllä, mutta en hilloa. Kuvat ovat todella kauniit.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat:) Täälläpäin maailmaa ruusuhilloa löytääkin helposti ja muutenkin ruusuvedellä maustetaan joitkain herkkuja.

  VastaaPoista
 4. Upeat kuvat! Ruusunterälehtihillo on tosi ihanaa. Teen sitä aina itse. :) http://maistuisvarmaansullekin.blogspot.fi/2012/08/ruusunteralehtihillo.html

  VastaaPoista
 5. Ooh.. nyt menin sanattomaksi näiden kuvien ja tuon ruusumascarpone-ohjeen vuoksi... Unenomaista suorastaan! <3

  VastaaPoista
 6. Kauniit on kuvat. Tulipa vinkki tehdä ensi vuonna itse.

  VastaaPoista
 7. Sain itsekin maistaa tuota ruusunterälehtihilloa kesällä. Lusikallinen hilloa kuohuviinilasin pohjalle ja sitten kuoharit päälle! Aika ihana jaa kesäinen drinkki :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...