lauantai 5. lokakuuta 2013

Yrttiset lihapullat


Koska edellinen lihapullaresepti on niittänyt niin suuresti mainetta ja kunniaa, hih, olen päättänyt julkaista pari muutakin herkullista lihapullareseptiämme. Tämä on oikeastaan sellainen osittainen varastus Ukon salaisesta lihapullareseptistä. Joten jos lihapullasi kaipaavat jotain uutta piristystä, niin koitahan vaikka tätä. Ainekset sekaisin, pyöritellään palluroiksi ja paistetaan 200 asteessa. Edellisen lihapullaohjeen pääsee katsomaan tästä.
  • 500g yrttimaustettua paseerattua tomaattia
  • 800g luomu sika-nautajauhelihaa
  • 1,5 dl Myllärin luomu korppujauhetta
  • 2 luomu kananmunaa
  • 2-3 isoa sipulia silputtuna
  • pari kourallista silputtua persilijaa
  • 1,5 tl suolaa
  • 2 tl paprikaa
  • 1 rkl oreganoa
  • 1 rkl valkosipulirouhetta


4 kommenttia :

  1. Pakko kokeilla.Kiitos ohjeesta.

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä vinha tuo yrttitomaattipurkki, joka on molemmissa resepteissä. Täytyy kokeilla, ikinä ei ole tullut mieleen pistää taikinaan!

    VastaaPoista
  3. Nanna, se tekee lihapullista ihan erilaisia, tuossa toisessa ohjeessa se on murskana ja tässä sileämpänä, kun on paseerattua tomaattia. Molemmista ohjeista tulee sellaisia kuohkeita ja pehmeitä pullia.

    VastaaPoista
  4. Kiitos ohjeista! Näitä on pakko testata! :b

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...