torstai 28. marraskuuta 2013

Aprikoosiset ulkofilepihvit


Jos kaipaat uutta makua porsaanfileisiin, kokeilepa tätä. Marinadin tekoon menee pari minuuttia ja kun liha on hyvin muhinut marinadissa, paistetaan fileet muutaman minuutin verran molemmilta puolilta, sangen yksinkertaista. Kaikki marinadin ainekset siis sekoitetaan keskenään ja marinadia sivellään molemmille puolille fileitä. Fileiden annetaan maustua vajaa puoli tuntia. Tämän jälkeen ne grillataan tai paistetaan molemmin puolin kypsäksi. Hyvää vaikkapa nuudelien kera.
  • 8 porsaan ulkofilettä
  • 2 dl aprikoosihilloa
  • 3 rkl ruokosokeria
  • 0,5 dl soijakastiketta
  • 2 rkl valkosipulilla maustettua oliiviöljyä
  • 1 tl inkivääritahnaa
  • 2 reilua rkl yrttimaustettua tomaattimurskaa


5 kommenttia :

  1. Kiitos kivasta vinkistä!♥

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kyllä hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Oi, täytyispä kokeilla!

    VastaaPoista
  4. Nam, aprikoosi kuullostaa todela hyvältä kaverilta possulle. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...