lauantai 30. marraskuuta 2013

Atrian Arjen nautintoja ja Juhlahumua -haaste

Atria kutsui ison joukon ruokabloggaajia kisaamaan resepteillään kahteen eri kategoriaan. Tyrniä ja tyrskyjä sai myös kutsun ja toki näin mielenkiintoiseen haasteeseen piti lähteä mukaan. Arjen nautintoja -haasteessa bloggaaja kehittelee arkisen reseptin, jonka pääraaka-aineena on Atrian A-lk Kulinaari Herkkunakki. Toisessa Juhlahumua-haasteessa puolestaan suunnitellaan resepti käyttäen pääraaka-aineena Atrian Kulinaari 1 kg Pihvinaudan ulkofilepalaa. Täällä siis pureskellaan jälleen kynänpäätä ja nähdään ruokaunia. Atria, Palmia sekä Ravintola Graniittilinna valitsevat voittajat joulukuun puolessa välissä. Kaikille haasteeseen osallistuneille lähetetään 7 kilon joulukinkku ja molempien kategorioiden voittajat palkitaan kinkun lisäksi perinteisillä joululaatikoilla sekä Ridderheims Gourmet -joululajitelmalla. Lisäksi paras juhla-annos pääsee ravintola Graniittilinnan menuun ja kekseliäin arkiresepti Palmian lounaslistalle.


                               Kuvat: Atria

9 kommenttia :

 1. Onnea kilpailuun!:) Minä kieltäydyin kohteliaasti tästä kisasta. Aika ei oikein anna myöden, enkä kokenut haastettakaan omakseni. Meillä ei syödä ollenkaan nautaa, minä en syö nakkeja ja miehellekin kelpaa vain yksi ja tietty nakkimerkki. Vähän vaikeaa siis olisi noista ollut kokata.;) Valmislaatikotkin jäisi käyttämättä, koska laatikot tehdään aina itse. Ruokabloggaajan palkinnoksi jokseenkin outo valinta...;)

  VastaaPoista
 2. Nämä menee kyllä juuri niin, että yksi sopii yhdelle ja toinen toiselle. Meillä taas syödään sekä nautaa, että välillä nakkiruokia, joten ei ole ongelmia saada reseptiä aikaiseksi ja ruokaa kulumaan. Lisäksi joulukinkku tällaiseen suursyömäriperheeseen on ihan tervetullut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, yksi sopii toiselle ja toinen taas toiselle. Meillä ollaan kieltämättä joissain ruoka-asioissa hieman kranttuja (mies vieläkin enemmän), niin silloin on parempi antaa kilpailussa tila jollekin toiselle kuin itse alkaa väkisin jotain yrittämään, jos aihe ei oikein natsaa.;) Mielenkiintoista kuitenkin taas nähdä millaisia herkkuja sinä noista loihdit.:)

   Poista
  2. Jep, useampia juttuja olen myös hypännyt yli, kun ei sovellu omaan ajatusmaailmaan ja niin sen pitää ollakin. Naurattaa tuo teidän kranttu-olo, blogin ruokien laajuudesta ja monipuolisuudesta päätelleen, ette kyllä ole kovinkaan kranttuja :).

   Poista
  3. Ehkä meillä ollaan enemmänkin merkkikranttuja.;D Ketsupinkin pitää aina olla vain Felixiä. Muu ei kelpaa. Tai minulle kelpaisi, toiselle ei. Joskus olen kyllä yrittänyt huijata ja laittanut muuta merkkiä Felixin pulloon.;) Naudassa mies pelkää edelleen hullua lehmää, joten naudat on pannassa meillä. Ja uusia raaka-aineita kohtaan mies on aina vähän ennakkoluuloinen. Hyvin olen kuitenkin saanut opetettua jo kaikenlaista syömään.:)

   Poista
 3. Oi Sarppu, mielenkiintoista luettavaa ! Jään seuraamaan mitä kehittelet ja miten tuomarit mieltyvät aikaansaannoksiisi. Veikkaanpa sinulle menestystä : )

  VastaaPoista
 4. Heippa hei, oletko o saanut tuotteet? Katselin vaan, että moni on jo tuotteet saanut ja kehitelleet jo reseptejä... mulle tuotteet saapuu vasta keskiviikkona.

  VastaaPoista
 5. Kirsi en ole saanut, keskiviikkona pitäisi tulla myös tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok =) Huolestuin jo, kun muut tuntuvat jo julkaisevan ohjeita =) Tsemppiä kisaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...