tiistai 19. marraskuuta 2013

Juustoinen prosciuttosalaatti


Onni on mielentila, asenne, ja jollei sitä opettele ja harjoittele tässä hetkessä, sitä ei koskaan koe.

-Maxwell Maltz-


Nyt pitäisi tehdä useampi salaattipostaus ennekuin painuvat vallan unholaan. Tässä juustoinen prosciuttosalaatti taannoisista Ukon kanssa vietetyistä illanistujaisista. Ei se aina tarvitse olla niin erityisen hienoja ja erikoisia aineksia tai mahdottoman monimutkaisia valmistusprosesseja, vähempikin riittää. Prosciutto on levitetty uunipellille ja hiukan aikaa pidetty kuumassa uunissa, jotta tulee ihana rapeaksi. Sen lisäksi tarjolla on jäävuorisalaattia ja tulisalaattia, luumutomaattia, kurkkua, maustettuja fetajuustopaloja, mustapippurijuustoa, gruyereä sekä tietysti tuoretta timjamia. Timjami on tällä hetkellä suosikkimausteeni ja sitä tuleekin sitten laitettua yhteen jos toiseenkin ruokaan. Päälle vielä hiukan mustaa pippuria, niin salaatti on valmis. Tämä ei tarvitse edes mitään kastiketta. Kyytipojaksi suolakeksejä ja hyvää viiniä, niin jo hymyilyttää.


5 kommenttia :

  1. Olipa osuva sananvalinta: "Etteivät vain painuisi unholaan." Salaatit todellakin tuuppaavat jäämään vähemmälle näin pimeänä aikana...

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä. Kyllä tuon ja viinin parissa ilta kuluisi.:) Salaatit tosiaan tuppaavat jäämään vähän vähemmälle talviaikaan. Kroppa huutaa kylmään vuodenaikaan tuhdimpia ruokia. Mutta kyllähän ne salaatitkin maistuisi.:)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi20/11/13

    Voih mahtavuus!
    Btw blogissani käynnistyi juuri Miraakkeli-arvonta, joten tervetuloa kurkkaamaan ja osallistumaan ;)

    VastaaPoista
  4. Voi kun saisi kodinhoitajan joka huolehtisi tuosta ruokapuolesta....

    VastaaPoista
  5. Kiitos taas tästäkin! Oli meillä lauantain ehtoopala. Lidlin serranokinkku rapeutu uunissa ihanaksi, kauhee käry siitä tuli mutta hyvää oli :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...