tiistai 26. marraskuuta 2013

Mozzarellaiset jauhelihapihvit




Tässä vielä yksi mainio jauheliharuoka. Kuullotetaan sipuli pannussa. Mitataan kulhoon korppujauhot sekä mausteet ja sekoitetaan joukkoon vesi ja kerma. Lisätään sekaan jauheliha, munat, mozzarella sekä sipuli ja sekoitetaan tasaiseksi. Taputellaan taikinasta pihvejä ja lisätään päälle ruusuke prosciuttosta. Paistetaan 200 asteessa kypsiksi.
  • 800 g sika-nautajauhelihaa
  • 2 dl korppujauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl vettä
  • 2 sipulia silputtuna
  • 3 rkl Dijon-sinappia
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl Provencen yrttimaustetta
  • mustaa pippuria
  • reippaasti valkosipulirouhetta
  • 1 pkt prosciuttoa
  • 250 g mozzarellaa kuutioituna


6 kommenttia :

  1. Oih, taidankin kokeille sauraavaksi tätä! Mozzarella on tälle taikaa. Meillä on sama 'yleismauste' eli minä ainakin änkeän Provencen yrttisekoitusta vaikka mihin eli melkein kaikkeen.

    VastaaPoista
  2. Täällä hieman näläkäsenä kaihoten noita piffejä kattelen...Nuo ruusukkeet kruunaa vielä ihanuuven, voi namm :)

    VastaaPoista
  3. Hyväskän oloinen resepti!!

    VastaaPoista
  4. Näyttää tosi hyvältä, kun tuo mozzarella on mukavasti sulanut. Provencen yrttisekoitus on myös minun suosikkejani.:)

    VastaaPoista
  5. Hyvältä näyttää :) Tää sattu hyvin, ostin juuri mozzarellaa jääkaappiin mutta en vielä ollut päättänyt mihin sen käytän.

    VastaaPoista
  6. Enpä ole tajunnut että mozzarellaa voisi käyttää muutenkin kuin salaattiin. Kiitos tästä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...