keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Ruusukaalisalaatti pekonilla ja kananmunalla


Tässä vielä toinenkin salaatti, joka menee meillä ihan kuumille kiville. Ainekset hyvinkin yksinkertaiset. Paistetaan valkosipuliöljyssä muutama kananmuna, maustetaan ja silputaan pieniksi paloiksi. Paistetaan valkosipuliöljyssä pannulla kaikessa rauhassa iso silputtu sipuli, pekonisilppu ja neljään osaan pilkotut ruusukaalit. Sekoitetaan ainekset ja lisätään joukkoon vielä krutonkeja. Kastikkeeksi limellä maustettua creme fraichea. Sekoitetaan creme fraicheen dijonia, omenaviinietikkaa, puolikkaan limen mehu, hunajaa oman maun mukaan, hiukkasen suolaa ja mustaa pippuria.
  • 1 pkt pekonia
  • 1 rasia ruusukaalia
  • 4 kananmunaa
  • 1 iso punasipuli
  • iso kourallinen krutonkeja
  • 1 prk creme fraichea
  • 2 tl dijonia
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • hunajaa
  • suolaa
  • mustaa pippuria




5 kommenttia :

  1. Aivan mahtisalaatti, samoiten myös tuo edellinen postaus, viikonloppuna kyllä tehdään salaattia!

    VastaaPoista
  2. Tämähän kuulostaa oikein "miehiseltä" salaatilta, eli voisi sillekin sukupuolelle käydä kaupaksi ;) Täytyypä kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Tämä on ihan törkeän hyvän kuuloinen ja tiedän jo nyt, että tulen rakastumaan tähän salaattiin. Kirjoitan ainekset jo nyt ylös seuraavaa kauppareissua varten. Voi kiitos reseptistä ♥

    VastaaPoista
  4. Tää on hyvä! Kun ruusukaali on hyvää, se on hyvää. Miksei se ole aina hyvää??

    VastaaPoista
  5. No nyt on mun suosikkeja salaatti täynnä, nam ! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...