torstai 7. marraskuuta 2013

Tryffelivaahto


Tässä vielä jälkiruuaksi ihana tryffelivaahto. Nopeatekoinen täyteläisen suklainen herkku. Voi tehdä ensimmäiseksi jääkaappiin tarjoiluhetkeä odottelemaan ja aikuisille voi lurauttaa joukkoon hiukan kahvilikööriä mausteeksi. Sulatetaan tryffelit kattilassa 0,5 dl kerman kanssa miedolla lämmöllä hyvin sekoittaen, annetaan jäähtyä kunnolla. Vatkataan kerma vaahdoksi, lisätään mascarpone ja maustetaan sokerilla. Sekoitetaan joukkoon jäähtynyt tryffeliseos ja likööri. Sekoitetaan vain suurin piirtein yhteen, jolloin seos jää hiukan raitaiseksi.
  • 10-15 suklaatryffeliä
  • 0,5 dl kermaa
  • 1 prk mascarponea
  • 1 prk kermaa
  • sokeria
  • pieni luraus kahvilikööriä


6 kommenttia :

  1. Oi, liian ihanaa!!!!!

    VastaaPoista
  2. Possusta on moneksi ja parhaimillaan se on ehdottomasti elävänä tryffelin etsijänä:) Olipa herkullinen pläjäys..

    VastaaPoista
  3. Ihanat ainekset tässä. Näyttää oikein herkulliselta.:)

    VastaaPoista
  4. Olipa taas herkkua♥

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...