sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Tuulista huomenta


Täällä me kököttelemme yöpäidat päällä ja kuuntelemme Einoa, emme kuitenkaan Gröniä, vaan tätä myrskyä. Tahkoluodon mittareiden mukaan puuskissa 29m/s, joten aika viuru käy. Ilma näyttäisi olevan hieno, joten nyt jos koskaan saisi komeita kuvia. Toivotaan, ettei Eino saa kovin pahoja tuhoja missään aikaiseksi. Raikasta marraskuista sunnuntaita teille.

9 kommenttia :

 1. Komeat tyrskyt Eino saa aikaan!
  Täällä sisämaassa riehuu parasta aikaa ja toivoa sopii ettei suuret männyt kaadu tontille ja talon päälle.
  Sähköt pätkivät välillä:(
  Myrskystä huolimatta hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Komeaa! Toivottavasti tuhot pysyvät olemattomina. MInunkin tekisi mieleni nyt lähteä jonnekin kuvaamaan ja taidanpa sen tehdäkin.

  VastaaPoista
 3. Eino on valvottanut viime yön täälläkin, aika sälli! Välillä tuntui, että vie kyllä katot mennessään, huh. Tulipa tuota yöllä ajateltua, miten onnellinen sitä saakaan olla pesäsen lämmössä ja suojissa. Toivottavasti mitään pahoja tuhoja ei olisi käynyt.

  Lämpöiset ajatukset pyhäänne♥

  VastaaPoista
 4. Aika moinen myrsky,toivotaa ettei tee tuhoja:)

  VastaaPoista
 5. Upeaa merimyrskyä! Eino on täällä nyt laantumassa, mutta koko aamun ja etenkin Hasarin lukuhetkellä, oli sähkökatkoksia. Robertsin kahvikin ehti tippua vain puoliväliin;)

  Olen ollut kerran saksalaisella rahtilaivalla kun myrsky oli 25 m/s ja täytyy sanoa, että oma Kipparini, veneilijä, syleili vessan pyttyä hartaasti. Minulle ei tullut mitään ja suorastaan nautin. Vain puolet seurueesta oli illallisella.

  Kiitos samoin sinulle!

  ♥.

  VastaaPoista
 6. Me tultiin "einon" vastatuulessa mökiltä. Täytyy kyllä sanoo, etten oo ikinä viä ollu tollases kelis! Oli niin kova tuuli mökilläki, etten tarjennu mennä ottaan edes kuvia ;)
  - onneks ei tullu mitään vahinkoja siellä, ainoostaan sähköt oli koko aamupäivän poikki ja jäätiin ilman aamukaffeita.

  VastaaPoista
 7. Hieno tyrsky! Nuo auringon säteet ovat kuitenkin se, mikä tekee tästä kuvasta erityisen. Hyvähyvä! Maalauksellinen kuva.

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa tunnelmalliselta! Toivottavasti ei saanut Eino pahoja tuhoja aikaan!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...