keskiviikko 11. joulukuuta 2013

11.luukku, Piparia ja suklaamoussea


Viime viikonloppuna meillä oli piparitalkoot ja osallistujiakin ihan kiitettävästi. Innostuttiin tekemään piparikuusia ja niiden kanssa sitten oli pakko tehdä suklaamoussea. Mukava vaihtoehto sille homejuustoiselle versiolle. Olen tyystin ihastunut tuohon Tohi suklaarouheeseen, jota saa tummana ja vaaleampana, todella kätevä käyttää ja maku on tosi hyvä. Lisäilen tähän iltapäivällä maailman parhaan piparitaikinaohjeen, nyt pitää kiirehtiä töihin.
Suklaamousse:
  • 1 prk kermaa vatkattuna
  • 1 prk mascarponea
  • Reilua Tohi tummaa sulaarouhetta
  • hippunen vaniljasokeria
  • sokeria





4 kommenttia :

  1. Voi vide - miten hauskoja.. näitä kyllä tarttee tehdä!!

    VastaaPoista
  2. Oi joi... nyt oon täällä vesikielellä :D

    VastaaPoista
  3. No on taas niin herkullisia kuvia että ! Vähän yritän tässä keventää ennen joulua ja uuttavuotta sun muita mutta hankalaahan tää on jo sun blogissa vierailee. Herkkuhimo on taattu ! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...