torstai 12. joulukuuta 2013

12.luukku, Kahden kerroksen joulumousse


Joulun ajan jälkiruuaksi passeli mousse. Ja kuinka ollakaan taas mascarponea, mutta kun se on niin hyvää. Vatkataan kerma vaahdoksi lisätään mascarpone ja jaetaan seos kahteen osaan. Toiseen osaan lisätään luumuhillo ja kanelilikööri, toiseen osaan lemon curd ja valkosuklaarouhe. Lisätään sokeria tarvittava määrä. Laitetaan kerroksittain tarjoiluastiaan ja koristellaan manteleilla. Erittäin nopeatekoinen ja herkullinen jälkiruoka.
  • 1 prk kermaa
  • 1 prk mascarponea
  • 2 rkl luumuhilloa
  • 1 rkl kanelilikööriä
  • 1 rkl lemon curdia
  • Reilua Green & Black´s valkosuklaata rouhittuna


12 kommenttia :

  1. Onpas herkku, nam..

    VastaaPoista
  2. Vie varmaan kielen mennessään! Pidän näistä nopeista ja helppotekoisista - kokeilen jälleen.

    VastaaPoista
  3. Herkulliselta vaikuttaa:)

    VastaaPoista
  4. Oletko ostanut kanelilikööriä Alkosta?

    VastaaPoista
  5. Olen ostanut kaneliliköörin Azoreilta...en kyllä ihan heti osaa sanoa onko sitä Alkossa...mutta varmaan jotain vastaavaa ainakin löytyy.

    VastaaPoista
  6. On niin herkullisen näköistä ja makuista namm :)

    VastaaPoista
  7. OI mitä herkkua!

    VastaaPoista
  8. OOOOH, miten kuolattavan ihanalta näyttää!!!!

    VastaaPoista
  9. Anonyymi12/12/13

    Eikä!! Minun herkkumaut yhdistettynä, luumumousse ja lemon curd! Nyt kyllä marssin huomenna ostamaan tarvikkeet tähän herkkuun.

    VastaaPoista
  10. Tämä tulee meidän joulupöytään jälkkäriksi, jes :)

    VastaaPoista
  11. Anonyymi13/12/13

    Kokeilin reseptiä, laitoin vaan reilusti enemmän luumuhilloa ja lemon curdia. Ja hyvää oli!

    VastaaPoista
  12. Olipas kiva että tätä jo oli kokeiltu, itsekin pistin aika reilut ruokalusikalliset aineksia, hyvä että maistui :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...