tiistai 17. joulukuuta 2013

17.luukku, Piparminttukeppimuffinssit


Mistähän sekin johtuu, että jouluisin tulee syötyä noita piparminttukarkkeja, muttei koskaan muulloin. Erityisesti nuo karkkikepit ovat kivoja. Niinpä sitten lykkäsin niitä suklaamuffinsseihin, en kylläkään tiedä helpottaako vai vaikeuttaako se syömistä, mutta joka tapauksessa näyttää kivalta. Pari postausta sitten kehuin Steenbergin vaniljasokeria ja tämä Tohi suklaarouhe on toinen tuote, johon olen aivan ihastunut. Ihanan pehmeä suussa sulava rouhe vaniljalla terästettynä. Tätä pitäisi olla aina kaapissa, sillä valmiin rouheen käyttäminen on sangen kätevää. Sekoitetaan kaikki muffinssien ainekset keskenään, järjestyksellä ei ole väliä. Jaetaan taikina muffinssivuokiin muffinssipellille. Tästä määrästä tulee 11 pientä muffinssia. Paistetaan 200 asteessa viitisentoista minuuttia. Laitetaan jäähtyneisiin muffinsseihin karkkikeppi ja koristellaan marsipaanikoristeilla.
Muffinssit:
  • 2 dl Myllärin luomu vehnäjauhoja 
  • 1 dl sokeria 
  • 1 dl muscovadosokeria 
  • 1 tl leivinjauhetta 
  • 1 tl vaniljasokeria 
  • 2 rkl Reilun kaupan Pirkka kaakaojauhetta 
  • 50g Reilua Tohi suklaarouhetta 
  • 3/4 dl kermaa 
  • 1 kananmuna 
  • 0,5 dl sulatettua voita 
  • 0,5 dl appelsiinin mehua


5 kommenttia :

  1. Vesi kielellä täällä katsellaan ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Pitkästä aikaa kunnolla vierailemassa..taas ihania juttuja, jotainhan näistä pitää joulunaikaan toteutellakin:) Ihanaa joulunaikaa<3

    VastaaPoista
  3. Onpas hauska idea. Taas! :)

    VastaaPoista
  4. Nuo oli hyviä. sain maistaa

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...