Niin ja loput Budapestit voikin sitten sulattaa kaakaoksi, tulee kyllä herkullista. Ja kun antaa kaakaon hetken ajan seistä lasissa, niin siihen muodostuu kolme kaunista kerrosta. Jos haluaa hiukan terävyyttä joukkoon, voi ennen juoman nauttimista lurauttaa mukaan tilkan vaikkapa Bacardia. Ohje kahdelle. Kuumennetaan hiljalleen kattilassa maito, lisätään konvehdit ja sekoitellaan, annetaan sulaa. Lisätään lopuksi kaakao, sekoitellaan ja kaadetaan laseihin. Yksinkertaista, kaunista ja niin hyvää.
- 4 dl maitoa
- 8 kpl Budapest-konvehteja
- 1 rkl kaakaota
Tuostahan tuleekin oikein makoisa ja kaunis Lumumba...nam.
VastaaPoistaOi voi - ja herkkuja vaan riittää - vaikkei saisi enää koskea ollenkaan. Toisaalta tuossahan voisi ajatella, että Budapestit on vähän niin kuin laimennettuina;)
VastaaPoistaIhanuus, jo kattauksen värikin hivelee silmää ja mieltä.
VastaaPoistaOikein Onnellista ja Idearikasta Alkavaa Vuotta Sinulle ja Kiitos Kuluneesta Vuodesta.
Mistähän niitä Budapestejä sais, namskis, yksi joulun maku jäänyt puuttumaan, kun ei löytynyt Meri-Porin pikkukaupoista
VastaaPoista