maanantai 30. joulukuuta 2013

Juhlava kolmen kerroksen kaakao


Niin ja loput Budapestit voikin sitten sulattaa kaakaoksi, tulee kyllä herkullista. Ja kun antaa kaakaon hetken ajan seistä lasissa, niin siihen muodostuu kolme kaunista kerrosta. Jos haluaa hiukan terävyyttä joukkoon, voi ennen juoman nauttimista lurauttaa mukaan tilkan vaikkapa Bacardia. Ohje kahdelle. Kuumennetaan hiljalleen kattilassa maito, lisätään konvehdit ja sekoitellaan, annetaan sulaa. Lisätään lopuksi kaakao, sekoitellaan ja kaadetaan laseihin. Yksinkertaista, kaunista ja niin hyvää.
  • 4 dl maitoa
  • 8 kpl Budapest-konvehteja
  • 1 rkl kaakaota




4 kommenttia :

  1. Tuostahan tuleekin oikein makoisa ja kaunis Lumumba...nam.

    VastaaPoista
  2. Oi voi - ja herkkuja vaan riittää - vaikkei saisi enää koskea ollenkaan. Toisaalta tuossahan voisi ajatella, että Budapestit on vähän niin kuin laimennettuina;)

    VastaaPoista
  3. Ihanuus, jo kattauksen värikin hivelee silmää ja mieltä.
    Oikein Onnellista ja Idearikasta Alkavaa Vuotta Sinulle ja Kiitos Kuluneesta Vuodesta.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi31/12/13

    Mistähän niitä Budapestejä sais, namskis, yksi joulun maku jäänyt puuttumaan, kun ei löytynyt Meri-Porin pikkukaupoista

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...