sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Suklainen joulukalenteri


Mistä on paras joulunodotus tehty? Kaakaosta sekä suklaasta, kanelista ja neilikasta, kynttilöiden loisteesta, tonttulakin kilinästä, paperin rapinasta, takkatulen lämmöstä, jännityksen tunteesta, yhdessäolosta ja hyvästä mielestä, niistä on paras joulunodotus tehty.


Tyrniä ja tyrskyjä tarjoaa tunnelmallista joulunodotusta suklaisen joulukalenterin muodossa. Tämän on mahdollistanut Reilu kauppa, joka on lähtenyt mukaan sponssaamalla tarvikkeita ja tarjoamalla teille yllätyksen. Olen erittäin iloinen yhteistyöstämme. Toivon, että tämän jouluisen kalenterin myötä saat ideoita jouluherkkuihin, joita voit tehdä omalle perheellesi ja lahjaksi, sekä ideoita Reilun kaupan tuotteista, joita voit ostaa pukinkonttiin ja omaksi iloksi. Mikään ei ole sen mukavampi lahja kuin herkkukori. Valitsemalla Reilun kaupan tuotteen voit herkutella hyvillä mielin.


Suklaakalenterin lisäksi joulukuussa perehdymme kaakaontuotannon saloihin ja haasteisiin. Emme useinkaan tule ajatelleeksi suklaata suussa sulatellessamme, miten ja mistä se on tullut. Tuotantoprosessi on monivaiheinen sekä vaativa ja sitä voi toteuttaa myös niin monella tavalla. Kaakaopostaukset tarjoaa teille Reilu kauppa. Toivon teille kaikille mitä herkullisinta joulun odotusta.10 kommenttia :

 1. Maukasta adventinaikaa!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! :) Täytyykin jäädä seurailemaan, mitä luukuista paljastuu!

  VastaaPoista
 3. Hyvää 1 advettipäivää.♥

  VastaaPoista
 4. Hyvää adventtia!

  VastaaPoista
 5. Herkullista adventtia! Ihania nämä kuvasi ovat aina.

  VastaaPoista
 6. Kyllä sulla vaan on niin ihana taito.. ohjeita ja kauniita kuvia - ei voi muuta kuin ihailla!!

  VastaaPoista
 7. Tunnelmallisia kuvia! Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 8. Paitsi, että täällä saa mahan täyteen herkkuja tai ainakin veden kielelle, niin ihailen loistavia ruokakuviasi. Olen ennenkin kehunut niitä, mutta ei lisä pahaa tee. Ruokakuvat ovat monelle valokuvaajalle kompastuskivi, miten saada ruoka tarpeeksi hyvin esille ja samalla tunnelma kuvaan, sinä onnistut siinä aina loistavasti.

  VastaaPoista
 9. Suklaa yhdistettynä granaattiomenaan-ohje kyllä kelpaisi jos kaapistasi löytyy! Olen syönyt nuita omppuja ihan himona taas.

  VastaaPoista
 10. Suklaa on mun lemppari juttuja ja se kiinnostaa aina, osuu ja uppoaa siis tämä joulukalenteri :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...