torstai 26. joulukuuta 2013

Täytetyt kinkkurullat


Uskokaa tai älkää, joskus pitää päästä hiukan vähemmällä työllä. Niinpä tänä vuonna tehtiin joulupöytään sellainen helpotettu italiansalaattiversio ja laitettiin se kinkkurullien sisään. On muuten tosi hyvää. Sekoitetaan kaikki ainekset sekaisin ja tarkistetaan maku, lisätään suolaa ja mausteita tarpeellinen määrä. Laitetaan putkilomainen keko seosta kinkunsiivun päälle ja kääritään rullaksi. Kannattaa valita isoja kinkunsiivuja.
  • 1 pkt isoja kinkunsiivuja
  • 1 prk Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 prk creme fraichea
  • 1 pss pakasteherneitä sulatettuna
  • 1 punainen paprika pieninä kuutioina
  • 0,5 kurkkua pieninä kuutioina
  • 1,5 tl valkosipulijauhetta
  • 1,5 tl paprikajauhetta
  • 0,5 tl inkivääritahnaa
  • suolaa

6 kommenttia :

  1. Anonyymi26/12/13

    Meillä ei tänä vuonna ollut kinkkua eikä kalkkunaa eikä muutakan perinteistä jouluruokaa. Mies kun ei välitä jouluruuasta niin sen näki viime jouluna kun laitoin kaikkea niin ihan turhaa oli.

    VastaaPoista
  2. Ihana herkku.
    Ihanaa Tapaninpäivän iltaa.

    VastaaPoista
  3. Hieno idea. Jos minulle joskus vielä maistuu jouluherkut, koitan muistaa tämän. Tänä aamuna kaurapuuro oli jo herkuista parhain ;). Iloa loppuvuoteesi!

    VastaaPoista
  4. Tämähän maistuisi vaikka illanistujaisissa. :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi28/12/13

    Luulisin, että täyteseos sopisi myös kalkkunaviipaleiden kanssa. Jotkut kun eivät syö kinkkua. Mitä mieltä olet?

    VastaaPoista
  6. Ihan varmasti sopii yhtä hyvin myös kalkkunan kanssa :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...