sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Uuden vuoden mousse


Tiedetään, tiedetään aina vaan mascarponea, mutta minkäs teet, kun se on niin hyvää. Jäikö joulusuklaita? Meille ei, mitä nyt hiukan Budapest-konvehteja, ne ovatkin melkein liian makeita yksinään, mutta mainioita kaikenlaisiin herkkuihin. Vatkataan kerma vaahdoksi, otetaan vajaa puolet ja lisätään siihen haarukalla muussatut konvehdit. Lisätään loppuun kermavaahtoon mascarpone ja marmeladi. Lisätään sokeria tarvittava määrä. Tästä annoksesta riittää kahdelle, tarjoiluastiaan alle marmeladimascarpone ja päälle Budapest-kermavaahtoa. Koristellaan suklaakarkeilla ja -rouheella. Jos ei satu olemaan juuri tätä marmeladia, voi valita jonkun muun herkullisen marmeladin tai hillon.
  • 1 prk kermaa vatkattuna
  • 1 prk mascarponea
  • 2 rkl samppanjamarmeladia
  • 4-6 Budapest-konvehtia
  • sokeria




4 kommenttia :

  1. Niin ihanan herkullisen kuuloista, mutta nyt on herkuteltu ihan riittämiin, että napit rupee paukkuun:)

    Ihanaa vuotta 2014!

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä hyvältä! Jos vielä jotain tällaista kokeiliis ja söis - ennenkuin arki alkaa :)

    VastaaPoista
  3. Hyvää varmaan, vaikkei mulla koskaan jää Budapestit syömättä:)

    VastaaPoista
  4. Namin näköistä. Meillä tosin ei tullut jouluna Budapestejä tänä vuonna ollenkaan (?)... Mascarpone on ihanaa. Meillä se on vähän unohtunut viime aikoina, mutta ehkä sitä taas tässä jossain välissä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...