keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Juustoinen lohipizza


Tässä vielä toinen lohiherkku. Pohjassa hiukan ruisjauhoja ja päällä sulatettua sulatejuustoa mozzarellan kera. Sopivan mehevää. Voi sulatetaan ja siihen sekoitetaan muut pohjan ainekset. Levitetään uunipellille ohueksi levyksi. Laitetaan päälle kalapalat ja tomaatit. Sekoitetaan kattilassa kuumennettuun maitoon sulatejuuston palat ja kun ne ovat sulaneet, lisätään silputtu sipuli, puolet mozzarellajuustoraasteesta sekä mausteet. Lusikoidaan seos tasaisesti pizzan päälle, ripotellaan loppu mozzarellaraaste pinnalle, paistetaan 200 asteessa kypsäksi noin parikymmentä minuuttia.
Pohja:
  • 3 dl Myllärin luomu täysjyvävehnäjauhoja
  • 2 dl ruisjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta 
  • 75 g voita
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl maitoa
Täyte:
  • reilusti lämminsavulohta
  • 2 isoa sipulia
  • 1 dl maitoa
  • 1 pkt sulatejuustoa
  • 2 tl pizzamaustetta
  • 2 tl valkosipulijauhetta
  • 1 pss mozzarellaraastetta
  • tomaattia

5 kommenttia :

  1. NAM... Näyttää ja kuulostaa todella herkulliselta!!!

    VastaaPoista
  2. Onpa hauska versio, vaikkei olekaan mikään tammikuun laihisruoka ;)

    VastaaPoista
  3. Kuka sitä ny tammikuussa laihduttas ;)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi11/1/14

    Voisin kokeilla. Kerrankin jotain hyvää ilman kananmunaa, jolle olen allerginen.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi6/4/14

    Minäkin olen allerginen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...