keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kookoksinen laskiaispulla


Tämä on toinen erityinen suosikkini. Johtuuko se tuosta kookomaidosta vai mistä, mutta pullat on tosi pehmeitä. Pullat leivotaan normaaliin tapaan ja muistetaan se hyvä nostatus ennen uuniin laittoa. Paistetaan 220 asteessa. Täytteen aineet sekoitetaan, pullasta leikataan hattu pois, hiukan sisälmystä omaan suuhun ja mantelimassaa tilalle. Kunnon pursotukset täytettä ja hattu päälle, koristeeksi vielä kookoslastuja. Täytteen kookoshiutaleet voi toki korvata kookosliköörillä, jos sellaista sattuu olemaan.
Pullataikina:
  • 4 dl kookosmaitoa
  • 1 dl kermaa
  • 50 g hiivaa
  • 2,5 dl sokeria
  • 1,5 dl suolaa
  • 11-13 dl vehnäjauhoja
  • 150 g voita
  • 1 kananmuna voiteluun
Täyte:
  • mantelimassaa
  • 1 prk mascarponea
  • 1 prk vatkattua kermaa
  • 2 dl kookoshiutaleita
  • sokeria

1 kommentti :

  1. Taas toinen toistaan ihanampia reseptejä...tämän kuitenkin valitsin kokeiluun. Ei voi olla muuta, kuin hyvää!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...