sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kisailua


Blogirintamalla tapahtuu niin paljon ettei meinaa perässä pysyä. Useampikin reseptikisa on starttaamassa muutaman viikon kuluessa. Oiva Pari -kisassa voi osallistua kolmeen eri teemaviinikisaan, jossa kullekin viinille suunnitellaan sopiva ruoka kaveriksi. Viinit saapuivat perjantaina ja mukana pari palkittuakin yksilöä sekä muutama vanha tuttu. Nyt täytyy laittaa aivosolut raksuttamaan. Hyvää Suomesta -kisa alkaa myös ihan pian ja  Dansukkerin herkkubloggari kisa päättyy viimeiseen osioon. Eniten ehkä jännittää tuleva viikko, kun menen Suomen inspiroivin blogi -loppukilpailuun Helsinkiin kuuden muun onnekkaan valitun kanssa. Aikaansaannokset maistelee ja arvostelee Tomi Björck. Mukavinta on silti se, että kävijöitä blogissa on runsaasti ja paljon tulee kommentteja. Reseptit ovat kovassa käytössä ja uusia odotetaan sekä toivotaan. Se on tämän blogin juttu, innostaa ja ilahduttaa. Mukavaa aurinkoista tulevaa viikkoa teille kaikille.

7 kommenttia :

 1. Tätä pitääki seurata silmät tarkkana ;)
  - mitähän herkkuja loihdit näille juotaville.

  VastaaPoista
 2. Onnea kaikkiin kisoihin, olet ehdottomasti tämän tytön suosikki ruokabloggaaja!

  VastaaPoista
 3. Toivotan onnea ja menestystä kisoihin! Mielestäni olet jo kärkipaikan ansainnut ihanalla blogillasi. Loihdit iloksemme kaikkea ihanaa ja tarjoat ne kauniisti kuvattuna reseptien kera. Useampaa ohjettasi olen jo kokeillut ja jokainen on ollut hymyilyttävän hyvää - jopa minun tekemänä :)) Ilolla seurailen blogiasi!

  VastaaPoista
 4. Onnea kaikkiin noihin mielenkiintoisiin koitoksiin ♥

  VastaaPoista
 5. Tuleepa oleman kiva tavata!

  VastaaPoista
 6. Nanna, siinä jää takuulla Tomi toiseksi, kun bloggarit pääsee oikein vauhtiin tapaamisen riemussa :).

  VastaaPoista
 7. Sarppu, sinullahan on ihan huimaa! Minä en millään malttaisi istua nyt blogin ääressä, sillä puutarhassa tapahtuu.

  Meillä on nyt hakusessa keskihintainen hyvä punaviini, sillä joulunaikainen noin 13 euron espnajalainen sopi hyvin joulunaikaan, mutta nyt se ei jotenkin natsaa. Suvella sitten valkkareita, joita olenkin oikein harrastanut, että oppisin löytämään ne parhaimmat niin seurusteluun kuin kala- ja äyriäispöytiin.

  Menestystä kaikkiin kisoihin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...