sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Sunnuntailounasta


Ukko sai sunnuntain kunniaksi hiukan parempaa ruokaa. Marinoituja härän lankkupihvejä, valkosipuliperunoita, grillijuustoa, johon ollaan muuten täällä hetkellä ihan hullaantuneita ja hiukan jotain vihreää. Kyytipoikana aivan loistava viini Argiano Rosso di Montalcino. Ja kyllä täällä suu menee hiukan hymyyn nimittäin kuvat saatiin hajonneelta koneelta pelastettua ja uusi kone tulee alkuviikosta. Eli sitten toivottavasti jatkuu bloggailukin entiseen malliin. Tämä ikuisen vanha varakone ei nimittäin houkuttele minkäänlaiseen toimintaan, kun toimii ihan miten huvittaa. Aurinkoista sunnuntain jatkoa.


11 kommenttia :

 1. Kyllä ois maistunut meillekin ;)
  Mukavaa sunnuntai päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on herkullista, veikkaisin ;)

  VastaaPoista
 3. Juhlan paikka siis! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos viinivinkistä! Olemme juuri kaivanneet jotain uutta ja hyvää punkkua joulupunaviiniimme kyllääntyneinä.

  Marinoitujen lankkupihvien ohjeen olisin mieluusti ottanut, sillä minä en osaa valmistaa mureita pihvejä. Saan punaisesta lihasta aikaiseksi erinomaisen gulassin, mutta en muuta ja R. kaipaisi pihviä.

  VastaaPoista
 5. Sarppu, minulla on tässä uusi hinnasto edessäni sekä myös Alkon uutuudet ja tuon nimistä punaviiniä sieltä ei löydy. Onko mahdollista, että viininne on oma tuonti tms.?

  VastaaPoista
 6. Oijoi, nyt pukkaa sellaista "tosimiestenruokaa", että tuli vielä tähän aikaan illasta nälkä. Täytyypä pistää Viinin nimi mieleen...

  VastaaPoista
 7. Ai, ai, hienon näköistä ruokaa, kyllä ukon kelpasi:)

  VastaaPoista
 8. Täytyy Leena laittaa ohjetta kehiin. Enpäs sitten muistanutkaan, että juuri tuo viini on tuotu Virosta. Meillä on monta muutakin suosikkia ja muutama voittajasellainenkin juuri menossa, laitan vinkkiä tulemaan.

  VastaaPoista
 9. Herkullisen murakat pihvit, ja se grillijuusto kuulostaa maukkaalle ... Onkohan se semmoista "Halloumi"-juustoa?

  VastaaPoista
 10. Nina, tämä oli Pirkan grillijuustoa :)

  VastaaPoista
 11. Hinta/laatusuhteessa erinomaista punkkua odotellessa ja se murean pihvin ohje olisi myös bonusta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...