torstai 8. toukokuuta 2014

Praha


Piipahdin Prahassa viiden päivän visiitillä ja siellä oli ihan kesä. Kaunista ja vehreää. Ensimmäinen kerta Prahassa ja täytyy sanoa, että oli positiivinen yllätys. Olin etukäteen selvittänyt must to see -paikat ja varasin jazzristeilynkin yhdeksi illaksi. Vltava on varsin kaunis, kun kaikki vanhat rakennukset on massiivisesti valaistu. Kävelykilometrejä tuli rusaasti ja rappumääräkin kohosi aika mukavaksi. Kaikki olennainen on kuitenkin aika pienellä alueella, joten ihan kävellenkin pärjää. Suosittelen. Tarkempaa ruokapaikkainfoa ja muutakin tulee varmasti myöhemmässä vaiheessa.
23 kommenttia :

 1. Oi mitä ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat Prahasta! Siitä Praha onkin niin kiva, kun tärkeimmät nahtävyydet ovat lähietäisyydellä.
  Näin keväällä en siellä ole ollutkaan, tuo keltainen puukin on vallan ihana!

  VastaaPoista
 3. Olipa mukava nähdä kauniita kuviasi Prahasta. Tuo kaupunki on listallani kohteista, jonne mennään heti, kun matkustaminen kaksin on taas mahdollista :).

  VastaaPoista
 4. Oi Herranen aika miten ihania kuvia, etenkin nuo katot ja rakennukset olivat tosi kauniisti kuvattu. Sinulla oli varmasti mahtava reissu. Hyvää kevättä Sinulle ja kiitos näistä hienoista kuvista:)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8/5/14

  Mahtavia kuvia ja tuttuja paikkoja. Praha iski vuonna 2006 ja sen jalkeen siella kayty joka vuosi, varsinkin kevaalla. Niin paljon nahtavaa riittaa ja olikin ihana katsella juuri noita tuttuja mestoja. Nyttemmin poikani asuu siella ja toimii suosittuna oppaana pienryhmille. On aina ihanaa katsoa kaikki Praha postaukset. Kiitos!! t. Mama P.

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia - ja matkakuumeen nostattajia;) Praha on yksi lempikaupungeistani - muutaman kerran olen siellä käynyt ja varmaan palaan vielä, jos Luoja suo.

  VastaaPoista
 7. Mahtavia kuvia! Olen käynyt Prahassa vain kerran talvella ja se oli silloinkin niin upea, että siitä saakka on tehnyt mieleni palata kesäisempään aikaan. Kaarlensillalla sitä erästä tiettyä patsasta koskettaessani lausumani toivekin on toteutunut jo kohta vuosikymmen sitten.

  VastaaPoista
 8. Hienot kuvat niin taloista kuin kukista. paljon vihreyttä sopii talojen lomaan. Olisi varmaan ihan sopiva pikku loman kohde.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtavia kuvia.

  VastaaPoista
 10. Hienosti olit vanginnut Prahan tunnelman kuviisi! On muuten loistava aika pistäytyä kesän keskellä, kun täällä kotona on - niin, mikäs vuodenaika täällä onkaan?!

  VastaaPoista
 11. Upeita kuvia! Ja voi, niin lähellä oikeasti on jo kesä!

  VastaaPoista
 12. Oih ja voih, kauniita kuvia, aivan ihania! Ja mulle iski taas matkakuume ; ) Olen kerran ollut Prahassa, mutta siitä on aikaa jo viitisentoista vuotta. Olin silloin kuvausassarina erään lehden muotikuvausreissulla, eikä nähtävyyksiä tietenkään ehditty paljoa katsella. Mutta ympäri kaupunkia kuvatessa tuli samalla aistittua Prahan ihanaa tunnelmaa : )

  VastaaPoista
 13. Kauniita kuvia ja mielenkiinnolla odottelen ruokapostauksia. Reissu miehen kanssa kaksisteen varattu heinäkuun loppuun :)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi9/5/14

  Kiitos ihanista kuvista! Näillä voi verestää muistiaan; olen käynyt siellä kerran syksyllä. Kevät olisi myös kiva kokea tuossa kaupungissa. Lämpiävää kevättä sinulle! Terttu

  VastaaPoista
 15. Upeita kuvia ihanasta kaupungista ♥

  VastaaPoista
 16. Ihana Praha! On ollut varmaan kaunein ajankohta kun kaikki puut ja pensaat kukkivat, hevoskastajankin. Kiitos kuvamatkasta.

  VastaaPoista
 17. Hevoskastanjat oli kyllä niin upeita, etten ole missään koskaan nähnyt :)

  VastaaPoista
 18. Hello!
  Everyone speaks well of Prague, and my dream is to know this beautiful place someday!
  Your photos are very beautiful and let me here daydreaming.....

  Hugs and have a nice weekend!

  Bia
  www.biaviagemambiental.blogspot.com

  VastaaPoista
 19. Nautinnollista katsella kauniita kuvia. Kun itsellä ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta matkusteluun, on mukava tehdä "nojatuolimatkoja" blogien välityksellä.

  VastaaPoista
 20. Upeita rakennuksia kuvissasi.Juutalainen hautausmaa sen sijaan on hieman hylätyn näköinen....

  VastaaPoista
 21. Hyviä kuvia. muistui oma matka mieleen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...