keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Mansikkainen raparperihilloke



Niin se vaan on, että mansikan ja raparperin yhdistelmää ei voita mikään. Tässä hillokkeessa niitä on sopivasti yhdistetty ja makua tehostettu vielä fariinisokerilla. Tätä kun yhdistää mascarponeen ja laittaa kääretortun väliin, on menekki taattu. Ihan pikkuinen tilkka vettä kattilan pohjalle ja pääälle lohkotut mansikat ja raparperit. Kuumennetaan niin, että höyryää ja lisätään hillosokeri sekä sokerit. Keitellään hiljalleen kymmenisen minuuttia tai kunnes mansikat ja raparperit ovat aivan kypsiä. Survautetaan sauvasekoittimella tasaiseksi ja säilötään hyvin pestyihin kuumennettuihin lasipurkkeihin. 

Mansikkainen raparperihilloke:
  • 500 g mansikoita
  • 250 g raparperia
  • pieni tilkka vettä
  • 2 dl fariinisokeria
  • 3 dl hillosokeria
  • 4 tl vaniljasokeria
  • (2 tl kanelia)




3 kommenttia :

  1. Voin uskoa että on hyvää :)

    VastaaPoista
  2. Täytyypä tehdä.Nyt saa ainaski ulkolaisia mansikoita.

    VastaaPoista
  3. Everything is delicious here. The presentation is perfect!!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...