tiistai 1. heinäkuuta 2014

Blogimiittinki Räpsöössä

Kyllä oli sitten mukava tavata yhtä hulluja ihmisiä kuin mitä itse on. Aina tätä harrastusta ei oikein tahdota ymmärtää ja Ukolta sekä pojilta vaaditaan välillä pitkää pinnaa odotella ruokalautastaan, kun kamera vaan heiluu. Tällä kertaa kuitenkin heilui useita kameroita aikamoisen kikatuksen säestämänä, kivaa siis oli, eikä onneksi ollut lämmintä ruokaa tarjolla. Vietimme blogimiittinkiä Reposaaressa Siikarannan leirintäalueen Siikatorpassa. Kaunis merinäköala ja vanha idyllinen pikku mökki, ihastuttavaa. Seura oli parasta A-luokkaa ja tuli jälleen todettua, että yhden illan aikana saa valtavan paljon asioita puhuttua.Takarannan kalliokierroksen jälkeen toivotettiin tervetuloa kera Bernard-Massard cuvee de l`Ecussonin. Laatuunsa nähden edullinen juhlatunnelmaa nostattava kuohuviini, joka toimii erinomaisena tervetuliaismaljana, mutta yhtä hyvin myös kyytipoikana kevyiden aterioiden kanssa.


Sangen monipuolinen noutopöytämme sisälsi erinomaisia herkkuja, joista tässä muutama kuvattuna. Jotenkin käsittämätöntä oli se, miten jokainen oli toisistaan tietämättä valmistanut herkullisia ja kuitenkin niin yhteensopivia ruokia. Suosikkini olivat ehdottomasti "Hellan ja viinilasin välissä" Johannan marinoima naudan ulkofile, "Kanapeet" Eijan herkulliset leivät, joista en nyt tarkkaan muista mitä kaikkea ihanuuksia sisälsivät sekä "Kirsin keittiössä" Kirsin porkkanakakku, jonka tiesin jo etukäteen olevan ihan parasta. Kyytipoikana ruuan kanssa oli MontGras Carmenere-Shiraz, sopiva yleisviini liharuokien kanssa. Laitan linkkejä näihin herkkuihin sitä mukaa, kun niitä blogeissa julkaistaan.
Jälkiruokana oli sitä parasta mehevää Kirsin porkkanakakkua, mustikkatäytteisiä pikku pavlovia ja lakritsinmakuista juustokakkua, joka on uusin päähänpistoni. Bloggarit joutuivat koekaniineiksi ja hyvin tuntui maistuvan. Tähänkin resepti tulossa. 


Jälkiruuan kanssa tarjoiltiin Fresitaa, joka on mainiota kesäboolien tekemiseen, kuten jo tuossa aikaisemmassa postauksessa on todettu. Kotiin viemisiksi oli vielä isot kassilliset tavaroita, joihin tutustutaan pikkuhiljaa. Kiitos HK, Iloleipuri, Meira, Mykora, Eskimofinland, Siikaranta Camping sekä kurkkumestarit. Uusia reseptejä ja ideoita tulee heti, kunhan saadaan tuotteet kokeiluun ja käyttöön. Ei siis lainkaan hullumpi tapa viettää kaunista kesäistä päivää. Toivottavasti nähdään pian uudelleen.
6 kommenttia :

 1. Everything looks lovely!

  VastaaPoista
 2. Ilmeisesti sama torppa, missä olen ollut lapsena:)

  VastaaPoista
 3. Oli meillä upea tapaaminen! Kuvat kertovat paljon!
  Tulin etsimään löytyykö täältä sitä mieletöntä viinirypäle-jutskaa ;) Tahtoo tehdä :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis Reposaari, ihanat bloggarikollegat ja makoisat ruoat. Iltaa olisi voinut jatkaa aivan hyvin pikkutunneille saakka :) Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Mulla jäi kyllä pala sydäntä sinne Reposaareen, hienot, vaikuttavat maisemat. Tietysti se hyvä ruoka ja huippuseurakin vaikutti asiaan. Mulla pitää nyt tosi kiirettä, en millään meinaa ehtiä kokkaamaan ja bloggaamaan, saati sitten kommentoimaan ja vielä pitäis sitä muutakin elämää elää, mulla kuluu aika nimittäin siellä uudessa POREAMMEESSA maisemia katsellen!

  VastaaPoista
 6. Upeeta. hieman iski kademieli.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...