torstai 24. heinäkuuta 2014

Hippasen herkutteluaKesän aikana on tullut herkuteltua yhdellä jos toisellakin tuotteella. Crowmoorilta tuli testattavaksi uusi ensimmäinen hanasiideri, joka on hiilihapotonta. Englantilainen mieto maalaissiideri oli kuin täyteläistä omenamehua, kun sen nautti aivan jääkylmänä. Minä, joka en niinkään ole siiderin ystävä, tykkäsin kyllä kovin. Saatavana kahden litran hanapakkauksessa. Kaveriksi ostettiin muutama juusto ja testattiin Hokerensin speltti luomusnackseja. Uunissa paistettuja spelttisnackseja on saatavana sekä maustamattomana että maustettuna. Kovia ja mukavan rapsakoita, sopivat oikein hyvin juustojen seuraksi. Näitä on mahdollista ostaa ainakin K-citymarketeista sekä K-supermarketeista. Molempia tuotteita tulee takuulla ostettua jatkossakin. 
                      "Yhteistyössä Crowmoor ja Oy Valkoinen risti - Vita Korset Ab"

3 kommenttia :

  1. Ihania juustoja! Mitä sulla tuossa on? En tiedä mitään niin hyvää illanviettonaposteltavaa kuin hyvät juustot ja viinit. Nam nam. Viimeksi oli tarjolla sen seitsemän sorttia juustoja ja viinejä. Ähkyhän siitä tuli! :P

    VastaaPoista
  2. Yksi on chiligouda ja toinen on pehmeä rasvainen paprikajuusto ja tuossa yhdessä oli pippuria ja valkohomejuustoa sekä jotain muuta kerroksittain ja tuo yksi oli jotain hmm pitkään kypsytettyä, en muista nimeä. :)

    VastaaPoista
  3. Tuota siideriä on kyllä maistettava! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...