torstai 3. heinäkuuta 2014

Krakovanmakkaravartaat sinappikastikkeella



Sataa, ei sada, sataa, ei sada, sataa. Josko kelit tästä taas lämpiäisi ja voisi sitten grillailla yötä päivää. Nämä vartaat ovat erityisesti minun herkkuani ja hiukan kun sivelee sinappikastiketta pintaan ennen grillausta, niin maku vaan paranee. Jokaväristä parikaa ja krakovanmakkaraa vuoronperään kasteltuun tikkuun, sinappikastiketta päälle ja grilliin. Sinappikastikkeeseen sama määrä omenamehua ja oliiviöljyä, Dijonia maun mukaan, kannattaa laittaa ensin aika vähän ja lisätä tarvittaessa. Kastike maustetaan mustapippurilla ja ripauksella sokeria.

Sinappikastike:
  • omenamehua
  • oliiviöljyä
  • Dijon-sinappia
  • mustaapippuria
  • ripaus sokeria



3 kommenttia :

  1. Voi Sarppu, näitäkin on kokeiltava. Kesäkuun postauksesi grilliherkut todettiin vallan mainioiksi. Kiitos jälleen ihanista vinkeistä.
    Kesäiloa ja leppostelua sateeseen ja paisteeseen!

    VastaaPoista
  2. Ihania herkkuja, omenamehu sinappikastikeessa on mielenkiintoinen ja mitkä kuvat, värit hivelee silmiä!

    VastaaPoista
  3. Noitahan syö jo pelkästään silmilläkin ...:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...