maanantai 21. heinäkuuta 2014

Vaniljainen mansikkahillo



Nyt on se aika kesästä, että mansikat sujahtavat pakastimeen ja hilloiksi. Hilloja on tehty montaa sortimenttia ja tässä teille muutama ohje. Tämä vaniljainen on meillä se perinteinen, sillä se sopii niin moneen juttuun. Laitetaan mansikat kattilaan veden kanssa. Kun kattilasta nousee kunnolla höyryä lisätään hillosokeri, sitruunan mehu sekä vaniljasokeri. Annetaan kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia. Sekoitetaan sauvasekoittimella sileäksi. Säilötään kuumiin puhtaisiin lasipurkkeihin.

  • 2 kg mansikoita
  • 1 dl vettä
  • 1 kg hillosokeria
  • 0,5 sitruunan mehu
  • 2 tl Dr. Oetker Madagaskar Bourbon vaniljasokeria


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...