sunnuntai 24. elokuuta 2014

Karviaishillo eksoottisella säväykselläJep, voin tunnustaa, että meillä on kohta puolikas lisäjääkaappi täynnä rouvan hillokokoelmia. Syksy saa ihmisessä esiin supermarttapuolen ja kaikkea mahdollista pitää olla talven varalle, ettei vaan näännytä nälkään. Käväisin mummulassa poimimassa punaisia karviaismarjoja ja koska ovat yksinään aika tujun makuisia, päätin lisätä hiukan jotain pehmeää. Yhdistin karviaisiin pari banaania sekä päärynää ja hillosta tulikin aika eksoottisen makuista. Vaihtelu virkistää.

Karviasihillo:
 • 2 l karviaisia
 • 2 banaania
 • 3 päärynää
 • 0,5 kg hillosokeria
 • 1 dl vettä.

3 kommenttia :

 1. Kaunis kuva taas!

  Koskaan en vielä ole hilloa tehnyt, mutta jos omenoita tänä vuonna jostain tarjotaan, niin kokeilen. Ja jos jää hillokokeilut väliin, niin olen ainakin löytänyt sisälläni asustavan pakastajan tänä vuonna :)

  VastaaPoista
 2. Oi, tämä vaikuttaa oikein herkulliselta. Harmi, että kotona karviaissatoa tuli niin vähän.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mielenkintoiselta! Mä ajattelin myös tänä vuonna keittää yhden satsin karviaishilloa, en ole ikinä koskaan sitä hillonnut, mutta jos nyt kokeilisi. Juuri äsken pullotin punaista viinimarjamehua, johon hetken mielijohteesta nakkasin sekaan kanelitangon. Kokeilut on kivoja, joskus niistä jää hyviä ikisuosikkeja, toisinaan sitten taas ei... ;)
  Mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...