sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Se on kesä kohta


Vietin lauantaipäivän Helsingissä mukavissa merkeissä, joista kuulette myöhemmässä vaiheessa. Helsinki oli kyllä niin keväinen ja jaossa oli naistenpäiväruusuja ja ilmaisia haleja. Kiesmakin tuli kierrettyä ja tietysti ostin muutamia herkkuja. Ukon mielestä meillä on jo ihan varmasti tarpeeksi erilaisia lemon curd -purkkeja. Teen testausta mikä on paras ja taidan väsätä taas omankin version.


Nyt on ihan oikeasti niin paljon kevättä ilmassa, että tartuin tänään haravan varteen. Ihan hirveä hinku olisi jo taas laittaa yrttimaata kokoon, mutta vielä pitää jaksaa muutama hetki odotella. Uusia suunnitelmia on jos jonkinmoisia. Taidan tehdä oikein listan ostosreissua varten. Ainakin tyrniä on listalla. Vadelmat on pakko tukea, vaikka piti olla matalaa lajiketta. Ja kasvihuoneeseen on tulossa uusi sisustus. Kunpa ei tulisi enää lunta.


Tämä kakku pääsi nyt viikonloppuna ilahduttamaan synttärisankarin juhlapöytää. Sankari on intohimoinen uinnin harrastaja. Jotain kesäistä teki mieli tehdä ja siinä sitä sitten köllötellään rantavedessä. Sankarin toivomuksesta sisällä on ainoastaan pätkismoussea.

9 kommenttia :

 1. Huikean hieno kaakku! Sopii viikonlopun fiilikseen: arskaa :)

  VastaaPoista
 2. Jos tuosta kakusta ei tule kesäfiilis, niin sitten ei mistään :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on tosi kesäinen kakku.
  Joku oli kuvannu Reposaaresta meren tyrskyjä ja oliki saanu niin kesäisen kuvan sieltä. Täälä on vielä jokseenki jäitä, mutta näillä tuulilla ja lämpöasteilla ne kyllä katoo. Hyvää alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Oi mikä kakku! Kuinka voit aina keksiä noin ihania juttuja! Kevät tulee täälläkin kohisten. Mökillä ollaan ja jo on harkittu sinne muuttamista taas kesän ajaksi. Voi olla että jo muutettiinkin, jos ei takatalvi yllätä.

  VastaaPoista
 5. Mieletöntä miten upea ja kesäinen.

  VastaaPoista
 6. Tuo kakku on kyllä taideteos. Eihän tuollaista henno syödä :)

  VastaaPoista
 7. Upea kakku! Uskomattoman hienoja ideoita sinulla:)

  VastaaPoista
 8. Mä en kestä näitä sun kakkujas! Niin upeita.

  VastaaPoista
 9. Vau! Ei taitaisi minulta tuollaista syntyä...

  Sinulle on muuten haaste blogissani.... :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...